Zabava i rekreacija za cijelu obitelj

Program aktivnosti na Farmi magaraca nudi pregršt zanimljivih i edukativnih sadržaja za sve uzraste. Dodir i interakcija s blagim magarcima poseban su doživljaj.  Izaberite iz zanimljive ponude jednu od aktivnosti i zabava je zagarantirana.

Što sve možete doživjeti

Posjet farmi

Ako tražite zabavno-edukativni izlet na svježem zraku, ne tražite dalje. Posjet Farmi magaraca je idealan izbor za vas! Doživite kako je jahati na magarcu, naučite što jedu i što rade tijekom dana, uživajte u panoramskom pogledu na Kvarner i još puno toga.

Šetnja s magarcima

Opuštajuća šetnja u pratnji magaraca je savršena rekreacija i doživljaj za ljubitelje prirode, šetnji i planinarenja. Uživajući u mirisu samoniklog ljekovitog bilja upijat ćete fantastične poglede preko cijelog Kvarnera i Vinodola.

Rođendani

Razmišljate li o posebnoj proslavi rođendana za svoje dijete? U sklopu rođendanskog paketa nudimo vam stolove i klupe, hladnjak i površine za odlaganje hrane kako biste svoje velike i male goste mogli počastiti ićem i pićem koje ste sami odabrali! Djeci smo pripremili i zabavan program s magarcima.

Vikend na farmi

Nakon napornog tjedna tražite kratak vikend odmor na moru? Odsjednite u našim modernim apartmanima tik uz Farmu magaraca! Aranžman uključuje zabavne i edukativne aktivnosti s magarcima, korištenje bazena i još mnogo toga. U blizini se nalaze poznata odmarališta Novi Vinodolski, Crikvenica, otok Krk i Opatija, gdje možete šetati uz more, uživati u gastronomskoj ponudi i skoknuti na kupanje kada zatopli.

Trebate li pomoć vezano za aktivnosti?

nazovite nas na

+(098) 9968 968

Kontaktirajte nas još danas!

Ispričajte nam svoje ideje za slijedeću avanturu. Složit ćemo individualni program za vas!