Overview

Farma magaraca je idealno odredište za školu u prirodi! Naši magarčići su društveni, a posjed prilagođen djeci, ograđen i siguran. Voditelji mogu predahnuti, a djeca bezbrižno istraživati. 

Ovaj izlet za djecu se odlično uklapa u brojne predmete, no rado ćemo kreirati i poseban program prema vašim željama!

Brzi info

 • Termin Po dogovoru
 • Trajanje Do 3 sata
 • Lokacija Šmrika, Umejčina 5
 • Do 30 osoba 900 kn
 • Radionice po dogovoru
ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Ovaj izlet će se svidjeti djeci i vama!

Što vas čeka na našoj farmi magaraca

I mali i veliki oduševljeni su mnoštvom sadržaja na farmi. Otkrijte samo djelić onoga što vam možemo ponuditi:

Vođeni obilazak farme i rajskog šmričkog kraja

Naši farmeri, blizanci Mihael i Marko, provest će vas farmom i upoznati s njenim brojnim stanovnicima! Osim magaraca, udomljavamo i kokice, zlatne ribice, Hrvatske ovčare — životinje koje djeca danas rijetko viđaju drugdje. Nakon toga vas farmeri vode u avanturu otkrivanja šmričkog kraja. Obići ćete područje Vrtače, gdje se u predivnom zelenilu nalaze dva starinska kalca. Bit će to prava ekskurzija u prirodu!

Ograđeno dječje igralište za potpunu sigurnost

Na našem posjedu ne morate brinuti o sigurnosti djece. Djeca mogu slobodno istraživati jer je posjed ograđen, a dugouha ekipa iznimno druželjubiva. Na igralištu ćete pronaći i mnoštvo zabavnih igrala koje će djecu zaokupiti dobar dio posjeta! Vi dotad možete predahnuti na klupi ili uživati u razgledavanju 6000 metara kvadratnih našeg posjeda.

Aktivnosti s magarcima oduševit će vas i djecu

Mnoštvo interakcije s magarcima oduševit će vas jednako kao i mališane. Malo ljudi zna koliko su magarci dobroćudni, pametni i nježni pa s naše farme odlaze s potpuno novom percepcijom ovih životinja. Manja djeca mogu jahati naše magarčiće koji su inače sigurniji suputnici od konja jer nisu skloni naglim pokretima. Veća djeca mogu uživati i u trokolici koju vuče naša magarica Roža. Istini za volju, ona zaista može biti tvrdoglava poput magića — no, djeca će uživati u nagovaranju na još jedan krug!

Mala škola u prirodi za velike rezultate

Magarci su zaštićena vrsta u Hrvatskoj, što je dodatan razlog zašto djecu treba educirati o problemu njihova izumiranja. Djeci ćemo približiti zašto je to tako i što možemo učiniti. Osim zanimljivosti o magarcima, djeca će dobiti i iskustvo iz prve ruke. Moći će s nama hraniti i timariti magarce i tako se povezati s ovim bićima. Ipak se najbolje uči iz života! Naši magarci su navikli na interakciju s ljudima. Sigurni su za djecu.

Idealno mjesto za piknik

U našem zelenom dvorištu se nalazi mnogo klupa i stolova gdje možete prirediti pravi mali piknik. Ne morate tražiti restorane! Ponesite lunch pakete i uživajte u objedu na svježem zraku. Nakon ručka se možete nastaviti družiti s magićima ili produžiti u razgledavanje obližnjih atrakcija!

Personalizirani program ekskurzije prema vašim željama

Obilježavanje posebnih datuma na našoj farmi bit će pravo osvježenje za vaše đake ili skupinu. U dogovoru s vama organizirat ćemo posebne aktivnosti — poput darivanja za Sv. Nikolu ili pečenja finih kruščića i keksića za Dane kruha.

Dogovorite izlet s djecom već danas

Recenzije naših posjetitelja

"Prekrasan doživljaj"

Fantastična lokacija, ljubazni i susretljivi domaćini, prekrasni magarci i ostale životinje, sadržaji za djecu. Želite li provesti dan u prirodi i djeci priuštiti prekrasan doživljaj onda je ovo definitivno pravo mjesto za vas.
Predrag Šneler
HR

Jedinstvena lokacija u Hrvatskoj - spoj ruralnog i primorskog krajobraza

Naša farma magaraca nalazi se povrh Šmrike, malog mjesta na moru u blizini većih turističkih centara: Crikvenica, Rijeka, Krčki most. 

Zahvaljujući tome imamo predivan pogled na cijeli Kvarner, u kojem ćete uživati i tijekom vožnje do farme. 

Do nas ćete lako stići iz svih dijelova Hrvatske: iz Zagreba, Osijeka ili drugih destinacija na moru. 

Također nećete imati problema niti ako dolazite autobusom. Vozačima ćemo rado dati dodatne upute. Saznajte kako stići do nas.

U sklopu izleta vam nudimo:

Rezervirajte već danas

  Vaša pitanja

  Zavirite u dvorište Farme magaraca

  Često postavljena pitanja

  Koliko košta grupna ekskurzija za djecu?

  Grupna ekskurzija košta 900 kn za skupinu do 30-ero djece. Nadoplata za svako daljnje dijete je 30 kn. Voditeljima je ulaz gratis. Trajanje programa je do 3 sata

  Kada možemo doći na izlet?

  Na izlet možete doći cijele godine i tijekom radnog tjedna i za vikend. Također nam možete reći svoj željeni termin. Izlet se otkazuje jedino u slučaju lošeg vremena (vjetra, kiše).

  Što ako vrijeme bude nepovoljno za izlet?

  Tad odgađamo izlet na sljedeći slobodni termin ili ga po dogovoru otkazujemo. Pratite nas na Facebooku za ažurne obavijesti o radnom vremenu. Ako ste unaprijed dogovorili izlet, tad ćemo vam direktno javiti moguće promjene.

  Što još trebamo znati prije ekskurzije?

  Na izlet obucite čvrstu obuću. Ponesite mrkvu ili jabuku ako želite razveseliti magiće! Ne smiju jesti stari kruh.

  Postoji li plaža u blizini vaše farme?

  Da, u blizini naše farme se nalazi poluotok Oštro s predivnom pješčanom plažom koja je idealna za djecu. Od nje smo udaljeni svega 5 minuta vožnje autom.

  Možemo li kod vas i prenoćiti?

  Kod nas se može prenoćiti, no imamo ograničene smještajne kapacitete. Trenutno možemo ugostiti do 15 osoba u tri apartmana. Saznajte više o višednevnim izletima.

  Nudite li i izlete za djecu i roditelje?

  O Farmi magaraca

  Farmu vode mama Susanne i blizanci Marko i Mihael. Priča je započela prije više od 10 godina kad su Marko i Mihael zaželjeli magarce kao kućne ljubimce. Ljubav prema magarcima i želja da ih se zaštiti ubrzo je dovela do osnivanja OPGa Lucić i Farme. Obitelj i danas Farmu vodi s puno ljubavi.

  Još više aktivnosti za Vas

  Vikend putovanje

  Jednodnevni izlet za djecu i roditelje

  Izlet u prirodu u pratnji magaraca

  Dječji rođendani