Savršena lokacija za izlet

Program aktivnosti na Farmi magaraca nudi pregršt zanimljivih i edukativnih sadržaja za sve uzraste. Dodir i interakcija s blagim magarcima poseban su doživljaj. Izaberite iz zanimljive ponude jednu od aktivnosti i zabava je zagarantirana. Do nas lako možete doći iz svih pravaca Primorsko-goranske županije. Ne morate daleko putovati kako biste doživjeli nešto posebno.

Izlet koji će djeca pamtiti

Edukativni posjet farmi

Najljepše aktivnosti su one provedene na zraku. Ako su uz to i zabavne i edukativne, pronašli ste formulu za savršen izlet! Upravo vam to nudimo na Farmi magaraca. Vaši vrtićanci ili đaci će tijekom ovog edukativnog posjeta Farmi naučiti puno o životinjama, šmričkom kraju i našoj tradiciji. A pritom se i dobro zabaviti!

Dodatni programi prilikom posjeta

Posjet Farmi i aktivnosti s magarcima možete kombinirati s drugim unikatnim programima za obilježavanje posebnih prigoda. Zamislite samo kako bi djeca bila oduševljena kad bi za Dane kruha na Farmi naučili umijesiti tijesto i izraditi krušne proizvode, keksiće i kolačiće. Ili što bi rekli da ih tijekom posjeta Farmi iznenadi pravi pravcati sv. Nikola. Bit će to povod za veliko veselje!

Magarci dolaze kod vas

Ne možete doći k nama? U tom slučaju naša Farma stiže vama! Magarice Ines i Mila gostuju na programima u vrtićima, školama, domovima za starije i sličim institucijama. Prikolicom ih na vašu lokaciju dovoze iskusni farmeri i s njima izvode poseban program samo za vaše uzvanike!

Terapija pomoću magaraca

Sve više otkrivamo pozitivne učinke terapije pomoću magaraca na osobe s invaliditetom i raznim drugim poteškoćama. Podižu samopouzdanje, potiču razvoj motoričkih vještina i još mnogo toga. Ako ste stručnjak ili institucija za osobe s poteškoćama, razvijmo program asinoterapije zajedno!

Trebate li pomoć vezano za aktivnosti?

nazovite nas na

+(098) 9968 968

Kontaktirajte nas još danas!

Javite nam se sa svojim idejama. Programe možemo složiti prema vašoj želji.