Overview

Planirate jednodnevni ili višednevni izlet s vašom skupinom ili razredom?

Zabavno-edukativni program za djecu na farmi magaraca u Šmriki se odlično uklapa u obilježavanje dana zaštite životinja, prirode i ekologije, zdravlja, tjelesne aktivnosti, kulturne baštine i očuvanje ugroženih i zaštićenih domaćih životinja u RH.

Brzi info

  • Termin Po dogovoru
  • Trajanje Do 3 sata
  • Lokacija Šmrika, Umejčina 5
  • grupa 30+ djece 5 eura
  • Radionice po dogovoru
ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Zabavan i edukativan program za sve uzraste

Jahanje na magarcu

Jahanje na magarcu je posve drukčije iskustvo od jahanja na konju. Ovaj jedinstveni doživljaj mogu iskusiti sva djeca do 35 kg, dok učitelji snimaju njihove posebne trenutke kamerom.

Vožnja u kočiji

I veliki i mali posebno uživaju u vožnji malim kolima koja vuče vjerna magarica Roža. Problem nastaje samo kad se Roži ne da dalje. Tad se svi dobrano pomuče da bi ju motivirali za još jedan krug.

Vrijeme za hranjenje, maženje & timarenje

Djeca obožavaju praviti frizure našim magarčićima i hraniti ih mrkvicama i jabukama. Mali istraživači usto mogu doznati kako magarci mirišu, gdje najviše vole da ih se četka i još puno toga.

Mala škola o magarcima

Djeca će saznati sve o hrvatskim magarcima, zašto su ugroženi i kako naša mala farma doprinosi njihovom očuvanju. Naučit će što najviše vole jesti, kako ih treba njegovati, njihove glavne karakteristike, i još mnogo toga što dosad sigurno nisu imali prilike čuti.

Igralište i dvorište za bezbrižnu igru

Djeca se mogu bezbrižno igrati i trčati na prostranom ograđenom prostoru s velikim igralištem, toboganom, klackalicom, ljuljačkama i drugim zabavnim spravama. Za njihove pratitelje imamo klupe i stolove pa se i oni mogu opustiti i uživati u jedinstvenom pogledu na more.

Vođeni obilazak farme

Naši mladi farmeri, blizanci Mihael i Marko, povest će vas u obilazak kokošinjca i s vama zaviriti u gnijezda. Ako pronađete i koje netom izlegnuto jaje, djeca će uživati u skupljanju. Obići ćete i Šmrički raj, područje Vrtače, gdje se u predivnom zelenilu nalaze dva starinska kalca.

Tematski programi "Dani Kruha"

Edukativnom posjetu se mogu dodati tematski programi, na primjer na jesen obilježavanje "Dana Kruha". S djecom zajedno umijesimo tijesto i ispečemo fine kruščiće i keksiće koje se s guštom i pojedu, jer je domaće najfinije.

Dani sv. Nikole na farmi

Djecu koje posjete farmu početkom prosinca mogao bi iznenaditi veliki prijatelj djece sv. Nikola. Veliko veselje za djecu je zajednička vožnja u kolima, mali dar, zajednička fotografija za lijepu uspomenu. Javite nam se za dogovor.

Piknik na zraku

Ponesite svoje lunch pakete, odaberite stol u našem dvorištu i uživajte u ručku. Djeca mogu oprati rukice na vanjskom sudoperu ili u unutarnjem prostoru.

Dolazak autobusom na farmu

Na farmu magaraca se bez poteškoća može doći autobusom. Vozačima ćemo rado dati dodatne informacije i upute.

Imamo super zabavno edukativni program za vas!!!

nazvovite nas na

+(098) 9968 968

Rezervirajte već danas posjet farmi za vašu skupinu ili razred!!!

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.

Što je obuhvaćeno?

Što je važno znati?

Još više aktivnosti za Vas

Vikend putovanje

Jednodnevni izlet za djecu i roditelje

Izlet u prirodu u pratnji magaraca

Dječji rođendani